Konsultan Kewangan Anda

Mengenai Kami

Latar Belakang

FinFixer merupakan sebuah agensi konsultan yang menawarkan khidmat nasihat dan rundingan kewangan kepada orang ramai. FinFixer memberi konsultasi bagi hal-hal berkaitan pembiayaan kewangan serta pengurusan hutang yang tertunggak.

Pengalaman dalam pengurusan dan pembiayaan kewangan selama lebih 15 tahun telah membantu ramai insan yang mengalami masalah kewangan. Pelbagai program bantuan kewangan yang ditawarkan telah berjaya membantu menyelesaikan lebih 5,000 kes dengan proses kelulusan lebih 90% sepanjang operasi syarikat.

Antara program yang ditawarkan FinFixer seperti:

a. Refinance Rumah & Debts Consolidation 

b. Pinjaman Perniagaan SME

c. Pinjaman Tanah (Kediaman, Komersial & Industri dan Pertanian) 

d. Selamatkan Rumah Daripada Lelong

e. Pinjaman Jual dan Beli

Kini, FinFixer semakin dipercayai oleh ramai pihak kerana kredibiliti, visi dan misi dalam membantu insan untuk keluar daripada masalah kewangan.

Visi

Menjadi agensi terulung yang menawarkan khidmat nasihat pengurusan dan perancang kewangan secara komprehensif di Malaysia.

Misi

 Membantu individu (warganegara Malaysia) menyelesaikan masalah kewangan serta memberi tunjuk ajar berkenaan pengurusan aliran tunai.

 Membantu memudahkan urusan pembelian rumah pertama bagi setiap individu yang berhasrat untuk berbuat demikian.

 Menjadi rakan perancang kewangan sepanjang hayat bagi masyarakat di seluruh Malaysia.

Oleh itu, jika anda mengalami masalah kewangan, terus hubungi kami. Tidak perlu bimbang untuk meluahkan kesulitan yang sedang dialami agar kami dapat membantu anda dengan keluar daripada kemelut kewangan yang berterusan. kami akan memastikan segala masalah dan kesukaran yang anda alami akan diselesaikan dengan cepat dan mudah mengikut terma dan syarat.

Konsultan Kewangan

Kami di FinFixer adalah konsultan Kewangan yang akan sentiasa bersedia untuk menunjukkan jalan keluar kepada anda yang sedang keliru akibat masalah kewangan yang dialami.

Penyelesaian Terbaik

Bermula dari memahami situasi sebenar kewangan anda sehinggalah kepada solusi terbaik bagi menambah baik kewangan anda sekeluarga. Hidup lebih tenang bersama tersayang.

Selesaikan Masalah

Kami akan sentiasa memastikan segala khidmat dan nasihat yang diberikan adalah yang terbaik bagi menyelesaikan masalah kewangan anda.
Yakin dengan FinFixer.